2018-10-08
EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YEŞİLDERE MAHALLESİNDE YAPILDI

Acıpayam Belediyesi 2018 Ekim  ayı meclis toplantısının 1.birleşimi Yeşildere  Mahallesinde gerçekleştirildi.

Acıpayam Belediyesinin her ay bir mahallede gerçekleştirdiği meclis toplantısının bu ay ki durağı Yeşildere  mahallesi oldu.

Yeşildere Mahalle Muhtarlığı  kahvehanesinde Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı halka açık yapıldı.

Yeşildere mahalle muhtarı Selçuk Selçuk ve mahalle halkının katıldığı Belediye meclis toplantısında gündemdeki maddeler görüşüldü.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, halka açık yapılan toplantı Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Halil Pekdemir, CHP Grup Başkan Vekili Halil Özonuk  ve Yeşildere muhtarı Selçuk Selçuk’ta söz alarak yapılan çalışmalardan dolayı Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.