2019-04-09
BELEDİYE MECLİSİNDE YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Acıpayam Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı kanunun ilgili maddelerine istinaden olağanüstü toplantısını 9 Nisan 2019 Salı günü saat 11.00’da Acıpayam Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Meclis gündeminde yer alan ve Meclis Başkan Asıl ve Yedek Üyeleri, Meclis Başkan Kâtipleri Asıl ve Yedek Üyeleri, Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe ve İmar Komisyon Üyeleri ile yeni oluşturulan komisyonlar belirlenerek üyelerin seçimi gerçekleştirildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, önceki dönem Meclis Üyelerine değerli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu ve yeni seçilen meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar temenni etti.

Yapılan Meclis Toplantısında gündem de toplam 11 madde görüşülerek karara bağlandı.