2018-06-04
''BELEDİYE MECLİS ÜYEMİZİN AZMİ''

Denizli’nin tanınmış işadamlarından Halil Pekdemir 57 yaşında üniversite bitirdi ve kep attı.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve Acıpayam Belediyee Meclis üyesi Halil Pekdemir İstanbul Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nden Onur Öğrencisi olarak mezun oldu.

Küçük yaştan itibaren koşullar gereği çalışmak zorunda kalan ve eğitim öğretimini devam ettirmeyen Halil Pekdemir, yıllar sonra yarım kalmış eğitimini tamamlamak için önce orta öğretimini tamamladı, ardından da üniversiteye başladı.

Okan Üniversitesi’nde Yerel Yönetimler üzerine eğitim gören Pekdemir, buradan ön lisans diploması aldı. Ve ardından cüppesini giyerek kep törenine katıldı.

“Okumanın yaşı yok” deyip, azmeden ve 57 yaşında üniversite bitiren Halil Pekdemir; ''Başarıyla Üniversiteyi de bitirdik çok şükür. Okumanın yaşı yok derler ya; gerçekten doğru. Rabbim emek verenlerin emeklerini zayi etmesin inşallah'' dedi.