2018-11-05
BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YEŞİLYUVA MAHALLESİNDE YAPILDI

Acıpayam Belediyesi 2018 Kasım ayı meclis toplantısının 1.birleşimi Yeşilyuva Mahallesinde gerçekleştirildi.

Acıpayam Belediyesinin her ay bir mahallede gerçekleştirdiği meclis toplantısının bu ay ki durağı Yeşilyuva mahallesi oldu.

Yeşilyuva  Mahalle meydanında Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı halka açık yapıldı.

Yeşilyuva mahalle muhtarı Halil Nigari Sarı  ve mahalle halkının katıldığı Belediye meclis toplantısında gündemdeki maddeler görüşüldü.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, halka açık yapılan toplantı Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Meclisde AK Parti Grup Başvekili Halil Pekdemir, CHP Grup Başkanvekili Halil Özonuk, son dönem Yeşilyuva Belediye Başkanı ve Meclis üyesi Ahmet Bakırtaş, Yeşilyuva'lı Meclis Üyesi Ömer Yalçın ve Mahalle Muhtarı Halil Nigari Sarı Meclisde söz aldı.

Mahalle halkı söz alarak görüş ve sorunlarını iletti. Başkan Şevkan, soruları not alarak birim müdürlerine talimat verdi.