2018-04-12
BAŞKAN ŞEVKAN'IN MAHALLE GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle gezilerinde vatandaşlarla buluşup talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.

Başkan Şevkan, halka hizmet yolunda sürdürdüğü mahalle gezilerine Oğuz mahallesinde  devam etti.

Birim müdürleri ve mahalle muhtarı Ramazan Höl  eşlik ettiği mahalle gezilerinde Başkan Şevkan, sokak sokak gezdi, sorunları yerinde tespit etti.

Mahalle kahvehanesinde oturup, vatandaşlarla birlikte çay içen Başkan Şevkan, talep ve şikayetleri dinledi. Başkan Şevkan, göreve geldiğimiz günden bu güne kadar ilçe merkezimiz ve mahallelerimiz için gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Her mahallemizin eksiğini tespit edip, o eksikleri gidermeye çalışıyoruz.Modern bir belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu sevda yolunda  mahalle sakinlerimize desteklerinden dolayı ediyorum’’dedi.