2018-03-09
BAŞKAN ŞEVKAN'DAN PERSONELİNE JEST

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde belediyede görev yapan kadın personelini unutmadı, küçük bir jest yaptı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde belediye hizmet binasında görev yapan kadın personelini de unutmadı, günlerini kutladı ve karanfil takdim etti.

Başkan Şevkan, " Sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, belediyemizde görev yapan kadın personelimizin ve dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Şevkan,ayrıca erkek personeline de eşlerine vermek üzere karanfil takdim etti.