2019-01-31
BAŞKAN ŞEVKAN HİSAR'A ÇIKARMA YAPTI

Teknik ekip arkadaşlarım ile  birlikte Acıpayam Yerel Yönetimler Başkanımız Himmet Zeybek, Hisar Mahalle Başkanımız Fehmi Şeker ve mahalle sakinlerimizin  katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz  Hisar mahalle gezimiz çok olumlu geçti.

Hem Büyükşehir Belediyemiz hem de  Acıpayam Belediyemiz tarafından bir çok güzel hizmet yapılmış, durumda ancak  daha çok sırada bekleyen işlerimiz var. Mağdur olan vatandaşlarımızın yolları bir an önce düzenlenecektir.

Devlet Su İşlerimiz Belediyemiz işbirliği ile iki dere ıslah edilerek,en güzel hale getirilmiştir. Yine Devlet Su İşlerimiz işbirliği ile vatandaşlarımızın sulamada kullanabilmeleri ve  havuz sistemi şeklinde değerlendirmeleri için  görüşmeler yapılıyor.

Kısacası dereden akan su  biriktirilerek Hisar halkımızın tarla ve  bahce sulaması hizmetine verilecektir. Bozolan mevkiinde vatandaşlarımızın tütün alımı ve mevlütlerde kullanacakları adını han dedikleri kapalı alanın kazısı başlamış durumdadır.Burada yapılacak kapalı alanı okulumuzu da hizmete dahil ederek cok yönlü bir alan haline getireceğiz.

İnşallah kısa zamanda yapılan hizmetlerin üzerine daha da güzeller eklenecektir. Hisar mahallemiz dahil olmak üzere 56 mahallemizde  çalışmalarımız hızla sürmekte olup, 56 bin insanımızı değil namerde, inşallah merde bile muhtaç etmeyeceğiz.Bizi en iyi şekilde ve samimi sıcak ortamda karşılayan ve ağırlayan Hisar  halkımıza teşekkür ederim.

Ayrıca bu çalışmalarda vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışan Belediye çalışanlarıma ve Büyükşehir Belediye  çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.