2017-04-14
BAŞKAN ŞEVKAN GURBETCİ FM'DE CANLI YAYINA KATILDI

Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan Acıpayam Radyosu Gurbetci FM 'de canlı yayına katıldı.

Başkan Şevkan, 105.4 Gurbetci FM stüdyolarında canlı yayında çalışmaları anlattı.

*Acıpayam ilçesinin uzun zamandır gündeminde olan Belediye önünden Sanayi Bulvarına kadar olan yolda düzenleme çalışmaları ne zaman olacak sorularına açıklık getirdi.

*Acıpayam Belediyesi olarak burada alt yapı çalışmalarını projesini hazırladığımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa bir peyzaj düzenlemesi yaparak meydanımızı en güzel şekilde yapacağız.

*Cumhurbaşkanımızın Denizli mitinginde Acıpayam ilçemize doğalgaz müjdesi verdi. 2017 yılı sonunda Acıpayam Doğalgaza kavuşacak.Doğalgaz çalışmaları için ekipler çalışmaları başlatıldı.

*Cumhuriyet Meydanımızdan Sanayi Bulvarına kadar olan yolda Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte burada düzeltme çalışmaları yapacağız.

*Acıpayam Kaymakamlığımız ve Özel İdare İşhanımız yıkılarak bu alanda düzenlemeler yapılacak.Burada çalışmalar başlamadan önce projemizi siyasi parti temsilcilerimizden, sivil toplum kuruluşlarından ve halkımızdan paylaşıp onlardan fikir alacağız.

*Ucarı Göletimizde çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor.Burada daha çok değişikler yapacağız.Yaz döneminde burada yüzlerce vatandaşımız güzel bir vakit geçirme şansı bulacaklar.

*2017 yılı içinde alt ve üst yapı çalışmalarımız 56 Mahallemizde devam ediyor. 2017 yılı sonuna kadar tüm mahallelerimizde üst yapı çalışmalarını tamamlayacağız.

*Elbab'da şehit düşen Emin Güngör kardeşimizin ismini şu anda huzur bulvarında oturan ailesinin bulunduğu caddesi Şehit Emin Güngör Caddesi olarak değiştirme kararını Nisan ayı meclisimizden geçirdik.

*2017 yılı kültür ve sosyal etkinlik yılı olacak. 2017 yılında Mayıs ayında Akşar mahallemizden Dünya Şampiyonu Bayram Şit'in onursal başkanı olacağı Güreş sempozyumu gerçekleştireceğiz.

*19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlamak için hazırlıklarımız devam ediyor. 19 Mayıs sabahı ilçe stadyumumuzda yapılacak olan kutlamalarından sonrasında Ucarı Göletimize bisiklet turu, akşamında da 2. Halk Oyunları Şöleni yapılacak.

*21 Mayıs Pazar akşamında da Gençlik Konserimizde gençlerimizin çok sevdiği bir grubu genç kardeşlerimiz ile buluşturacağız.

*Ekim ayında Acıpayam Kitap Günlerinde Acıpayamlılıarı ve tüm çocuklarımızı kitapla buluşturacağız.