2018-06-08
BAŞKAN ŞEVKAN ADIM ADIM MAHALLELERİ ZİYARET EDİYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, sorun ve talepleri yerinde tespit etmek, devam eden çalışmaları yerinde incelemek amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Başkan Şevkan, teknik personeli ile birlikte ilçe merkezinde Çamlık ve Yukarı mahallerde hem çalışmaları yerinde inceledi, hem de 7'den 70'e vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Göreve başladığı ilk günden itibaren birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde mahalle ziyaretlerine büyük önem veren Başkan Şevkan, ziyaret ettiği mahallelerde cadde ve sokakları gezerek, gerçekleştirilen ve devam eden çalışmaları denetledi.

Acıpayam Belediyesi olarak her çalışmalarında estetik ve kalitenin bütünleşmesine büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Şevkan, Hedefimiz şehrimizi geleceğe hazırlamaktır. Yapılan her çalışma aynı zamanda geleceğe yapılan bir yatırımdır. Yollarımız, kaldırımlarımız, örülen taş duvarlar gibi her çalışmamız sanatsal bir değer ifade etsin istiyoruz dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren birlikte yönetim ilkesi doğrultusunda şehri kapalı kapılar ardında yönetmediklerinin altını çizen Başkan Şevkan, Her zaman vatandaşlarımızla birlikte olmanın gayreti içindeyiz. Sorunları ve ihtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm üretiyoruz. Hep birlikte tüm mahallelerimizi el ele, adil bir şekilde kalkındıracağız, geleceğe hazırlayacağız diye konuştu.