2018-01-09
ACIPAYAM BELEDİYESPOR'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK
Denizli Süper Amatör Liginde mücadele eden Acıpayam Belediye spor ligin ikinci yarısına iddialı hazırlanıyor.

Amatör ligde sezonun ikinci yarısına iddialı bir şekilde hazırlanan Acıpayam Belediyespor başkan,yönetim ve futbolcular düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen yönetim ve futbolcular birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelerek şampiyonluk sözü verdi.

Düzenlenen yemeğe Acıpayam Belediyespor Kulübü Başkanı Erkan Bıyıklı, Futbol Şube Sorumlusu Muhammet Kesici, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Erdem, yönetim kurulu üyeleri Tamer Burhan, Özcan Güney, Acıpayam Belediyespor teknik sorumlusu Özkan Ceylan, yardımcı antrenör Kıvanç Acunsöz, Alt yapı antrenörü Selim Akar, kaleci antrenörü Ali Kemal Aba ve futbolcular katıldı.

Bu hafta ikinci yarının ilk maçını kendi sahası ve seyirci önünde Akhan Yağmurizalasyon ile oynayacak olan Acıpayam Belediyespor, ilk yarıyı toplandığı 34 puanla 2.sırada tamamladı.