2019-02-04
ACIPAYAM BELEDİYESPOR RAHAT KAZANDI

Acıpayam Belediye Spor'umuz Denizli Süper Amatör ligin 16.Haftasında Gençleşmiş kadrosuyla Yeşilköyspor'u 5-1 mağlup etti.

Acıpayam Belediyespor, Denizli Demirten Yeşilköyspor’u kendi sahasında konuk etti.

Acıpayam’ın üstün oyunu ve atak futbolu karşısında bunalan konuk takım Yeşilköyspor ilk yarıda kalesinde 3 gol gördü.

İkinci yarıyıda atak başlayan ev sahibi Acıpayam Belediyespor ataklarını devam etti ve durumu 4-0 yaptı. Yeşilköyspor da geliştirdiği bir atağı gole çevirdi ve durum 4-1 oldu.

Maçın sonlarına doğru Acıpayam yine tam kadro rakip kaleye yüklendi ve durumu 5-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca skor 5-1 olarak noktalandı.

Maçta gergin dakikaların yaşandığı pozisyonlarda her iki takımdan oyuncular birer kırmızı kart gördüler.

Maçın golleri de Acıpayam Belediyespor’dan Emre, Muhammet, Alican 2 ve Oğuzhan’dan kaydedilirken, Yeşilköy’ün tek gölünü İbrahim kaydetti.