2019-04-09
ACIPAYAM BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Acıpayam Belediyesi’nde yerel seçimler sonrasında yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı yapıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşen ilk meclis toplantısında Ak Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri eksiksiz katılım gösterdi.

Yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Acıpayam Belediye Meclis toplantısının açılışında konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN,’’ 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühleriyle geldiğimiz bu makamda halkımıza layık olmaya çalışacağız. 25 Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.

2019-2024 Acıpayam Belediye Meclisi sandalye dağılımı AK Parti 16, CHP 9 meclis üyesinden oluşuyor.